Nuffnang Code

AFZARIZAL

AFZARIZAL

Tuesday, April 21, 2015

M.A.S.K Vampire

Kau penah tengok kartun mask? bagi sesiapa yang membesar pada tahun 1986-1987, pada masa itu dia masih kanak-kanak,ataupon pada masa tu dia dah akil baligh tapi pemikiran macam budak2, memang tak sah la kalau tak tengok kartun ni.ok karakter kali ini adalah bernama Floyd Malloy yang membawa motosikal berkuasa tinggi yang bernama Vampire. Vampire ni adalah dari geng jahat Venom.Karakter Floyd ni boleh la aku katakan agak menjengkelkan dengan nada suara yang agak sengau2 high pitch. Lagaknya memang agak Sarip Dol sedikit. Eksen kemain
Penampilan pertamanya adalah pada siri mask yang ke-52. Dengan rambut pacaknya yang semacam berapi, memang kompom dia ni power dalam street fight.
Bila ditukar ke battle-mode, ini lah rupanya. dari street bike,menjadi powerful jet beserta powerful cannon launcher.
Helmet yang dipakainya boleh memfire ball bearing dengan kata laluan 'buckshot' kahkahkah menarik bukan? Rugi lah kalau sapa tak tengok MASK ni..
"Keep It Until Hard To Find"

1 comment:

  1. Bak kata orang putih "They don't make cartoon like they used too". Memang terbaik kartun ni bro. Suka sangat. Hidup 80an!
    Ni koleksi saya bro. :)

    http://s4.postimg.org/i9gv1a325/mytoyscollections2014.jpg

    ReplyDelete