Nuffnang Code

AFZARIZAL

AFZARIZAL

Monday, August 22, 2011

Mirinda Fabric Calendar

Memandangkan Bulan Kemerdekaan ni,suka aku melihat jatuh pada hari apa 31 Ogos pada ini tahun.disebabkan bifday aku pon pada bulan Ogos jugak,moh kite tengok hari apa

Bifday aku pada 3 Ogos,maka tahun ini jatuh pada hari Ahad.mari kita lihat pula Hari Merdeka,yaaa jatuh pada hari Ahad jugak
eh rasenya tahun ni bifday aku pada hari Rabu.camne plak boleh jatuh pada hari Ahad?Laaaa..rupanya salah tengok calendar!ini bila punya calendar?1980!patut laaaaaaaa..haru..haru
Jadi pada anda yang ingin melihat bila hari lahir anda pada tahun 1980,boleh la di click pada gambar di bawah ni untuk imej yang lebih jelas.
dengan pertolongan seorang rakan di temasek,berjaya juga aku bawak pulang ke Malaya calendar yang berasaskan fabrik ni.saiz lebih kurang A3.dikeluarkan oleh Mirinda.condition NOS.dan apabila ianya dikeluarkan dari plastik,mak ai..macam ata pingsan woo dia punya bau hahah enjoy!

2 comments:

  1. dasatla koleksi ko rizal,bukan semua orang ader nie,ade lebih bell la aku,teringin jugak nak simpan satu walaupun tahun 80an,nak main barang tahun 60an tak mampu,harga ribu2...

    ReplyDelete
  2. Abaj, mana ada dasat sgt..kalo barang 1980an macam ni pun harga dah melantun,apelagi barang yang 1920an hehe

    ReplyDelete