Nuffnang Code

AFZARIZAL

AFZARIZAL

Monday, May 24, 2010

Gelas McD Coca Cola

gelas McD ni dikeluarkan pada tahun ini dan berkolaborasi dengan coca cola yang mengeluarkan contour glass dari pelbagai warna.terdapat 7 kaler semuanya dan ramai juga yang terlepas gelas yagn pertama iaitu perky pink hehe..dan masih ada juga kolektor yang sampai hari ni masih tak dapat perky pink seekor ni.kalau dapat pun,tiada kotak.aku dapat perky pink pun dalam keadaan yang mengaibkan haha..

blue

green

lime

purple

clear

charcoal

pink

gelas ni dah lama pun keluar..tapi saja je aku nak post,sebab nak bagi reminder pada sesiapa yang masih belum komplit collection set gelas mcD ni hehehe..enjoy!

2 comments:

  1. Nak yang kaler pink tu boley? haha

    ReplyDelete
  2. buley..kalau kena dengan harganya.. :-)

    ReplyDelete